powered by Agones.gr (livescore)

Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2009

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ





Το συνέδριο τελείωσε, η Ντόρα κέρδισε τα χειροκροτήματα, ο Αντώνης Σαμαράς τις εντυπώσεις και ο Παναγιώτης Ψωμιάδης κέρδισε πόντους.
Η Ντόρα Μπακογιάννη εμφανίστηκε με τον αέρα του νικητή,

παρόλα αυτά όμως φαίνεται να διακατέχεται από ανασφάλεια, πέφτοντας στην παγίδα του Αντώνη Σαμαρά, απαντώντας τον με δευτερολογία.
Στο συνέδριο φάνηκε να έχει τους περισσότερους μαζί της, αλλά δεν ξέρουμε πως θα αντιδράσει μετά τις τελευταίες εξελίξεις η βάση απέναντι της.
Ο Αντώνης Σαμαράς φρόντισε ο λόγος του αυτή τη φορά να είναι λιγότερο ξύλινος και προσπάθησε να αφυπνίσει τη συνείδηση των νεοδημοκρατών. Κάτι που σίγουρα θα τον ευνοήσει στη συνέχεια.
Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης συνεχίζει στην ίδια γραμμή που ξεκίνησε από τη στιγμή της ανακοίνωσης της υποψηφιότητας και μίλησε περισσότερο με συναισθηματισμό.
Βέβαια δεν παρέλειψε και αυτή τη φορά να ρίξει τις ευθύνες στα στελέχη του κόμματος που συμμετείχαν στην κυβέρνηση.
Πολιτικοί παρατηρητές μάλιστα, τον χαρακτήρισαν καταιγιστικό. Ο λόγος του ήταν η αιτία να μιλούν με κολακευτικά λόγια για το πρόσωπο του τα πικραμένα μέλη.
Πολλοί μιλάνε πια ότι ο Παναγιώτης Ψωμιάδης θα πάρει τους ψήφους της δυσαρέσκειας και το ποσοστό του θα γίνει διψήφιο.
Το μεγάλο ερώτημα στο συνέδριο ήταν τι θα κάνει από δω και πέρα ο κύκλος του Δημήτρη Αβραμόπουλου. Οι πολιτικοί παρατηρητές λένε για το Δημήτρη Αβραμόπουλο, ότι θα πάει με το φαβορί των τελευταίων ημερών.

Related Posts :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου