powered by Agones.gr (livescore)

Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2009

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ


Αρχικά βροχές και τοπικές καταιγίδες στο μεγαλύτερο τμήμα της χώρας και στη συνέχεια βαθμιαία βελτίωση του καιρού περιμένουμε την Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2009. Εξαίρεση θα αποτελέσουν

τα δυτικά και βόρεια όπου ο καιρός θα διατηρηθεί άστατος με διαστήματα βελτίωσης, ενώ τα φαινόμενα στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου ενδέχεται κατά τόπους να είναι ισχυρά.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 20 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 16 έως 20 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 10 έως 19 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, 15 έως 22 βαθμούς στις Κυκλάδες και την Κρήτη, 16 έως 20 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και από 17 έως 23 βαθμούς στα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις και στα νότια από δυτικές-νοτιοδυτικές διευθύνσεις με την ίδια ένταση, ενώ στο Ιόνιο θα πνέουν από δυτικές-νοτιοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί με πρόσκαιρη ενίσχυση αργότερα.

Αρχικά βροχές και τοπικές καταιγίδες και βελτίωση από τις μεσημεριανές ώρες περιμένουμε την Κυριακή στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 20 βαθμούς. Οι άνεμοι στο Σαρωνικό και στο Ν. Ευβοϊκό θα πνέουν από νοτιοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί.

Αστατο καιρό με παροδικές βροχές και τοπικές καταιγίδες περιμένουμε την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 20 βαθμούς. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από νοτιοανατολικές διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι.πηγή: meteo

Related Posts :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου