powered by Agones.gr (livescore)

Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2009

ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ:ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΑΣ


Οι κάτοχοι των ΙΧ που τα απέσυραν έως τις 2 Νοεμβρίου 2009, πρέπει να υποβάλλουν στη αρμόδια Διεύθυνση Μεταφορών της Νομαρχίας τους τη βεβαίωση παραλαβής του προς απόσυρση οχήματος,

καθώς και αίτηση-υπεύθυνη δήλωση, στην οποία θα δηλώνουν, εκτός των άλλων, τον ΑΦΜ τους και τον αριθμό τραπεζικού λογαριασμού στον οποίο επιθυμεί να κατατεθούν οι οικονομικές ενισχύσεις (κίνητρο απόσυρσης και αγοράς νέου αυτοκινήτου).από αυτόν.

Στη συνέχεια οι αρμόδιες υπηρεσίες (Διεύθυνση Μεταφορών Νομαρχίας, Υπηρεσία Δημοσιονομικού Ελέγχου και Εφορία) αναλαμβάνουν να πιστωθεί ο τραπεζικός λογαριασμός του δικαιούχου χωρίς να απαιτείται καμία πρόσθετη ενέργεια από αυτόν.

Αντίστοιχη είναι η διαδικασία για την καταβολή του κινήτρου αγορά του νέου ΙΧ στην οποία απαιτούνται, σύμφωνα με την ΚΥΑ, και τα παραστατικά αγοράς και η άδεια κυκλοφορίας του νέου αυτοκινήτου.

Σύμφωνα με το υπουργείο Οικονομικών με τον τρόπο αυτό απλοποιούνται οι διαδικασίες και παράλληλα επιτυγχάνεται ο έλεγχος για τα δικαιολογητικά πληρωμής.

Related Posts :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου