powered by Agones.gr (livescore)

Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2009

ΣΟΚ ΣΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ!ΠΕΘΑΝΕ Ο ΜΕΞΙΚΑΝΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΑΝΤΟΝΙΟ ΝΤΕ ΝΙΓΚΡΙΣ!


Η ποδοσφαιρική κοινωνία της Λάρισας ακόμη δεν έχει συνέρθει από το τραγικό ΣΟΚ
του θανάτου του ποδοσφαιριστή Αντόνιο Ντε Νίγκρις.

Ο 31χρονος Μεξικανός αισθάνθηκε δυσφορία τις πρώτες πρωϊνές ώρες, η σύζυγος του κάλεσε ασθενοφόρο, Κατά τη διάρκεια της μεταφοράς του στο νοσοκομείο όμως εξέπνευσε για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους.
ην τραγική είδηση του θανάτου του Αντόνιο Ντε Νίγκρις επιβεβαίωσε με δηλώσεις του στην «Milenio Television» και ο ιδιοκτήτης της Μοντερέι, στην οποία και έκανε σπουδαία καριέρα, Χόρχε Ουρντιάλες: «Θα θέλαμε να ενημερώσουμε ότι πέθανε. Αυτή τη στιγμή σκεφτόμαστε πως θα βοηθήσουμε τον Άλντο (ο νεότερος αδερφός του που αγωνίζεται στη Μοντερέι) και την οικογένειά του. Θα αναλάβουμε την μεταφορά της σορού του Αντόνιο στο Μοντερέι και ό,τι άλλο χρειάζεται, δήλωσε σχετικά». Αναφορικά με την απώλεια του Αντόνιο Ντε Νίγκρις, ο αντιπρόεδρος της ομάδας της Μοντερέι, Λουίς Μιγκέλ Σαλβαδόρ είπε: «Αυτή τη στιγμή είμαστε όλοι έκπληκτοι, σοκαρισμένοι από το γεγονός και θα κάνουμε από την πλευρά μας οτιδήποτε για να βοηθήσουμε».

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΕ

Η οικογένεια της ΑΕΛ θρηνεί από σήμερα τα ξημερώματα για τον αδόκητο χαμό του 31χρονου διεθνή Μεξικανού ποδοσφαιριστή της, Αντόνιο Ντε Νίγκρις. Με βαθύτατη οδύνη, διοίκηση, τεχνική ηγεσία, ποδοσφαιριστές και στελέχη της ΠΑΕ, απευθύνουν τα συλλυπητήριά τους στους οικείους του και ειδικότερα στην σύζυγό του Σόνια και την 5χρονη κορούλα του, Μιράντα. Για τα ακριβή αίτια του θανάτου του, διενεργείται νεκροψία στο Γενικό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας.




Related Posts :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου