powered by Agones.gr (livescore)

Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2009

ΑΓΡΙΑ ΚΟΝΤΡΑ ΚΑΤΣΕΛΗ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΤΥΠΟΥ


Η υπ. Οικονομίας κ. Λούκα Κατσέλη, με αφορμή δημοσίευμα «Ελεύθερου Τύπου»του απειλεί, με αγωγές την επανεκδοθείσα εφημερίδα σύμφωνα με το οποίο η ίδια η υπουργός και ο αδερφός του συζύγου της κ. Βικέντιος Αρσένης (διευθύνων σύμβουλος των Ελληνικών Επενδύσεων) συμμετείχαν σε μυστική σύσκεψη για τα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά, παρουσία του Γιάννη Λουκά, συνεργάτη της γερμανικής ThyssenKrupp.

Η εφημερίδα υποστηρίζει



ότι η κ. Κατσέλη και ο αδερφός του συζύγου της κ. Βικέντιος Αρσένης απειλούν με προσφυγή στη Δικαιοσύνη, επειδή θέλουν να φιμώσουν τον Τύπο και το συγκεκριμένο ρεπορτάζ, ενώ έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον ότι η εφημερίδα ΔΕΝ υπαναχωρεί από τις συγκεκριμένες θέσεις που ανέπτυξε, ΕΠΙΜΕΝΕΙ ότι υπήρξε πράγματι η "μυστική" συνάντηση στο γραφείο της κ. Κατσέλη με τον κ. Λουκά, ο οποίος προωθεί, κατά την εφημερίδα, τα συμφέροντα του Εμμανουήλ και ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΛΕΙ νέες αποκαλύψεις.

Δεν χωρεί αμφιβολία ότι το ζήτημα είναι πάρα πολύ σοβαρό, τόσο για την κυβέρνηση όσο και για την ίδια την υπουργό, και περιμένουμε να δούμε πώς εκείνη θα αντιδράσει τόσο στην απάντηση του "Ε.Τ." όσο και στις προαναγγελίες για νέες αποκαλύψεις.

Σε κάθε περίπτωση, πάντως, το γεγονός ότι το ζήτημα πλέον χειρίζονται προσωπικά οι κ. Χ. Παμπούκης και Ευ. Βενιζέλος δείχνει τη σημασία που αποδίδει ο ίδιος ο πρωθυπουργός ως προς την έκβαση της υπόθεσης αυτής μέσα σε πλαίσιο πλήρους διαφάνειας.hbnews

Related Posts :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου