powered by Agones.gr (livescore)

Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2009

TA ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΤΟΝ ΑΗ ΒΑΣΙΛΗ!


Οι μικροί Αμερικανοί δεν θα λάβουν φέτος απάντηση από τον 'Αγιο Βασίλη στα γράμματα που θα του στείλουν, όχι επειδή δεν ήταν... φρόνιμοι αλλά επειδή τα αμερικανικά ταχυδρομεία άλλαξαν πολιτική και αποφάσισαν να μην στέλνουν πλέον επιστολές στο Βόρειο Πόλο.
Από το 1954 τα ταχυδρομεία έστελναν όλες τις επιστολές που είχαν για παραλήπτη τον 'Αγιο Βασίλη σε μια κωμόπολη



της Αλάσκας, τη Νορθ Πολ (Βόρειος Πόλος στα αγγλικά) και χιλιάδες εθελοντές αναλάμβαναν υπομονετικά να απαντήσουν σε κάθε παιδί ξεχωριστά.
Φέτος όμως η παράδοση έσπασε καθώς οι αρχές ανακάλυψαν ότι ένας από τους εθελοντές, ένας άνδρας από το Μέριλαντ, περιλαμβανόταν στον πανεθνικό κατάλογο των δραστών σεξουαλικών εγκλημάτων.
Ο Νταγκ 'Αιζακσον, ο δήμαρχος του Νορθ Πολ, δεν εκτίμησε καθόλου την απόφαση των ταχυδρομείων, υπενθυμίζοντας ότι εδώ και 50 χρόνια δεν έχει συμβεί τίποτα το ανησυχητικό με τα γράμματα των παιδιών, που φτάνουν τα 150.000 κάθε χρόνο.
Η νέα πολιτική των ταχυδρομείων, σύμφωνα με τον εκπρόσωπό τους, Έρνι Σουάνσον, στοχεύει στην καλύτερη προστασία της ιδιωτικής ζωής, καθώς τα προσωπικά δεδομένα των παιδιών δεν θα είναι πλέον διαθέσιμα στον οποιονδήποτε.
Ο 'Αιζακσον πάντως ανταπάντησε στέλνοντας στα παιδιά το μήνυμα ότι θα λάβουν απάντηση αρκεί να συμπληρώσουν στο φάκελο την ακριβή διεύθυνση του 'Αγιου Βασίλη (Santa Claus House).express

Related Posts :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου