powered by Agones.gr (livescore)

Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2009

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟΙ ΦΟΡΤΙΣΤΕΣ NOKIA



Προβληματικοί φορτιστές NOKIA που φού διαπιστώθηκε ότι το πλαστικό κάλυμμά τους θα μπορούσε να αποκολληθεί αφήνοντας εκτεθειμένο

το εσωτερικό της συσκευής και ίσως δημιουργώντας συνθήκες για ηλεκτροπληξία.Η εταιρεία ανακοίνωσε :Η Nokia ανακοίνωσε ένα πρόγραμμα αντικατάστασης για έναν περιορισμένο αριθμό φορτιστών Nokia κατασκευασμένων από ανεξάρτητο προμηθευτή. Παρατηρήσαμε ότι τα πλαστικά καλύμματα των εν λόγω φορτιστών ενδέχεται να χαλαρώσουν και να βγουν, εκθέτοντας τα εσωτερικά στοιχεία του φορτιστή και δημιουργώντας έτσι πιθανό κίνδυνο ηλεκτροπληξίας, εάν ο χρήστης αγγίξει ορισμένα από τα στοιχεία αυτά ενώ ο φορτιστής είναι στην πρίζα.
Παρόλο που δεν έχουμε υπόψη μας τυχόν περιστατικά ή τραυματισμούς σχετικά με τους εν λόγω φορτιστές, ως προληπτικό μέτρο, θα αντικαταστήσουμε δωρεάν τους φορτιστές αυτούς.
Ελαττωματικοί είναι όσοι φορτιστές κατασκευάστηκαν από την BYD μεταξύ 15 Ιουνίου 2009 και 9 Αυγούστου 2009 για τα εξής μοντέλα
AC-3U
AC-3E
και όσοι κατασκευάστηκαν από την BYD μεταξύ 13 Απριλίου 2009 και 25 Οκτωβρίου 2009 για το εξής μοντέλο
AC-3C
Οι ελαττωματικοί φορτιστές ενδέχεται να έχουν πωληθεί μαζί με μια συσκευή Nokia ή ξεχωριστά, ως αξεσουάρ. Ο φορτιστής σας δεν παρουσιάζει πρόβλημα εάν τον αγοράσατε πριν από τις 15 Ιουνίου 2009 για τα μοντέλα AC-3U και AC-3E και πριν από τις 13 Απριλίου 2009 για το μοντέλο AC-4U, ή εάν είναι παρόμοιο μοντέλο φορτιστή κατασκευασμένο από άλλον προμηθευτή.
Η αξιοπιστία και ποιότητα των προϊόντων μας είναι η ύψιστη προτεραιότητα της Nokia. Εάν έχετε βεβαιωθεί ότι ο φορτιστής σας είναι προς αντικατάσταση, σας συμβουλεύουμε να διακόψετε τη χρήση του και να αναζητήσετε δωρεάν φορτιστή αντικατάστασης.
Πρόγραμμα αντικατάστασης υπάρχει για όλες τις αγορές στις οποίες έχουν πωληθεί ελαττωματικοί φορτιστές. Για να περιορίσουμε στο ελάχιστο την ταλαιπωρία για τους πελάτες μας, η αντικατάσταση θα πραγματοποιηθεί σε κάθε χώρα.
Δηλώστε συγκεκριμένες πληροφορίες από την ετικέτα του φορτιστή χρησιμοποιώντας το παρακάτω μενού, για να διαπιστώσετε εάν το προϊόν εμπίπτει στα πλαίσια του προγράμματος αντικατάστασης.
Ελαττωματικοί είναι όσοι φορτιστές κατασκευάστηκαν από την BYD μεταξύ 15 Ιουνίου 2009 και 9 Αυγούστου 2009 για τα εξής μοντέλα
AC-3U
AC-3E
και όσοι κατασκευάστηκαν από την BYD μεταξύ 13 Απριλίου 2009 και 25 Οκτωβρίου 2009 για το εξής μοντέλο
AC-3C

Related Posts :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου