powered by Agones.gr (livescore)

Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2009

ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΟΛΑΒΕ ΤΟ ΦΩΣ ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΡΣΗΣ ΕΙΔΕ! ΤΕΛΟΣ Η ΑΠΟΣΥΡΣΗ!


Ενα μέτρο που περίμεναν εδώ και μήνες χιλιάδες οδηγοί λειτούργησε για λίγες μέρες και μετά... καταργήθηκε.Γιατί το ΤΑΜΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕΙΟΝ!
Ποιός θα πληρώσει γι'αυτό το εγχείρημα;Για να δούμε λοιπόν τι ακριβώς έγινε;


Οριστικά τέλος στην απόσυρση αλλά και στον πράσινο δακτύλιο αποφάσισαν οι υπουργοί Οικονομικών και Περιβάλλοντος κ.κ. Γ. Παπακωνσταντίνου και Τάνια Μπιρμπίλη. με τον reporter όσοι έχουν προχωρήσει στην απόσυρση των αυτοκινήτων τους μέχρι και την 3/11 θα αποζημιωθούν κανονικά, σύμφωνα με όσα προέβλεπε ο νόμος Σουφλιά.
Σημειώνεται ότι ήδη υπεγράφη από το Υπουργικό Συμβούλιο νέα πράξη νομοθετικού περιεχομένου που θα λάβει αριθμό ΦΕΚ αύριο.

«Το μέτρο της απόσυρσης δεν είχε κανένα περιβαλλοντικό αποτέλεσμα, δεν ενισχύει την ελληνική οικονομία, καθώς δεν υπάρχει εγχώρια αυτοκινητοβιομηχανία, ενώ τέλος έχει τεράστιο δημοσιονομικό κόστος», δήλωσε ο κ. Παπακωνσταντίνου, ο οποίος, πρόσθεσε ότι το κόστος της υπολογίζεται στα 400 εκατ. ευρώ τα οποία θέλει η κυβέρνηση να αξιοποιήσει για άλλο σκοπό.

Οι 50.000 - 60.000 που έχουν αποσύρει τα αυτοκίνητά τους, θα αποζημιωθούν κανονικά, ωστόσο, με βάση τη ρύθμιση Σουφλιά.

Αυτοί έχουν το δικαίωμα είτε να πάρουν το ποσό των 1000 ευρώ, είτε το ποσό των 500 ευρώ και δύο κάρτες απεριορίστων διαδρομών για τα μέσα μαζικής μεταφοράς.

Related Posts :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου