powered by Agones.gr (livescore)

Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2009

ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΟΣ ΝΕΚΡΟΣ...


Αυτοκτόνησε γνωστός Τρικαλινός επιχειρηματίας

Απαγχονισμένος βρέθηκε σήμερα στις 14:30 το μεσημέρι, μέσα στην αντιπροσωπία αυτοκινήτων MAZDA που διατηρούσε επί της περιφερειακής οδού Τρικάλων Ιωαννίνων, ο γνωστός τρικαλινός επιχειρηματίας Δρόσος Κωνσταντίνος

Ο Τρικαλινός επιχειρηματίας βρέθηκε,




στο υπόγειο της έκθεσης από οικείους του, απαγχονισμένος με αυτοσχέδιο βρόγχο από σχοινί, το οποίο είχε δέσει στα κάγκελα του ισογείου.
Ο 54χρονος αυτόχειρας, στο τόπο του τραγικού συμβάντος, δεν άφησε κανένα σημείωμα που να εξηγεί την πράξη του.
Προανάκριση για το συμβάν διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Τρικάλων ενώ όλα δείχνουν ότι πρόκειται για ακόμη έναν επιχειρηματία θύμα της οικονομικής κρίσης
ΤΟ ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ
16 Νοεμβρίου 2009
Απαγχονισμένος βρέθηκε σαρανταπεντάχρονος επιχειρηματίας απο την Σαλαμίνα

1.Απαγχονισμένος βρέθηκε σαρανταπεντάχρονος επιχειρηματίας απο την Σαλαμίνα στην περιοχή της Αλυκής. Οι πρώτες ενδείξεις δείχνουν ότι πρόκειται για αυτοκτονία. Η αστυνομία ερευνά την υπόθεση

2 Νοεμβρίου 2009

2.Τα χρέη έγιναν θηλιά στο λαιμό του. Ο 40χρονος επιχειρηματίας από τα Χανιά της Κρήτης, o οποίος είχε εξαφανιστεί τις τελευταίες ημέρες, εντοπίστηκε νεκρός, μέσα στο αυτοκίνητό του, στην περιοχή του Ακρωτηρίου.

Δίπλα του ένα άδειο μπουκάλι που περιείχε δηλητήριο, αλλά και ένα ιδιόχειρο σημείωμα στο οποίο εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν στην αυτοκτονία.

Μέσα στην ημέρα αναμένεται να διενεργηθεί τοξικολογική εξέταση προκειμένου να διαπιστωθούν οι ακριβείς συνθήκες θανάτου του 40χρονου, ωστόσο όλα τα στοιχεία δείχνουν ότι ήπιε το δηλητήριο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα χρέη του αυτόχειρα και πατέρα δύο παιδιών είναι δυσθεώρητα.

Να υπενθυμίσουμε ότι στις αρχές Οκτωβρίου, με διαφορά λίγων ωρών, δύο γνωστοί επιχειρηματίες του Ηρακλείου έδωσαν τέλος στη ζωή τους.

3.Ο πρώτος, ένας 57χρονος, «βούτηξε» με το αυτοκίνητό του σε γκρεμό, στην περιοχή της Ψαρής Φοράδας Βιάννου. Πατώντας τέρμα το γκάζι, έγραψε με τον πιο τραγικό τρόπο το φινάλε της ζωής του.

4.Λίγες ώρες αργότερα, τέλος στη ζωή του έβαλε ένας 38χρονος επιχειρηματίας, πατέρας τριών παιδιών. Ο 38χρονος αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι στις εγκαταστάσεις της επιχείρησής του. Στο σημείωμα που άφησε έλεγε: «Συγνώμη, για όλα φταίω εγώ που δεν τα κατάφερα».stopcartel

Related Posts :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου