powered by Agones.gr (livescore)

Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2009

ΣΟΚ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ NBA!Λευχαιμία "χτύπησε" τον Τζαμπάρ!


Σοκ προκάλεσε στον κόσμο του ΝΒΑ η είδηση ότι ο βετεράνος άσος Καρίμ Αμπντούλ Τζαμπάρ πάσχει από μια σπάνιας μορφής λευχαιμία με την πρόγνωση πάντως να είναι ενθαρρυντική για την εξέλιξη της υγείας του.

Ο πρώην σταρ του ΝΒΑ όπως αποκάλυψε

η διάγνωση είχε δείξει μυελώδη λευχαιμία από τον περασμένο Δεκέμβριο και οι γιατροί του είπαν: «Υπάρχει η πιθανότητα να ζήσεις κανονικά τη ζωή σου, χωρίς να προχωρήσεις σε δραστικές αλλαγές στην καθημερινότητα σου».

Όπως εκμυστηρεύτηκε ο ίδιος ο Τζαμπάρ: «Ποτέ δεν ήμουν άνθρωπος που μοιραζόμουν την προσωπική ζωή μου, αλλά με αυτόν τον τρόπο μπορώ να βοηθήσω να σωθούν ζωές».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Τζαμπάρ δεν είναι το πρώτο «θύμα» της ασθένειας στην οικογένεια του, καθώς ο έξι φορές πολυτιμότερος παίκτης της χρονιάς στο ΝΒΑ έχει χάσει από λευκαιμία τον παππού του και τον θείο του, ενώ είχε προσβληθεί και ο πατέρας του, ο οποίος πλέον έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο.

Στόχος του Τζαμπάρ, ο οποίος ακολουθεί ειδική θεραπευτική αγωγή, είναι να αφυπνίσει τον κόσμο και να πετύχει ό,τι έχει κάνει ο πρώην συμπαίκτης του, Μάτζικ Τζόνσον, για το AIDS.ert

Related Posts :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου