powered by Agones.gr (livescore)

Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2009

ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΞΕΝΟΣ ΤΥΠΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ


Με εγκωμιαστικά σχόλια υποδέχθηκε ο ξένος Τύπος την πρόκριση του αντιπρσωπευτικού μας συγκροτήματος στο Μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής, κάνοντας ιδιαίτερη μνεία στο σκόρερ, Δημήτρη Σαλπιγγίδη.



Ακολουθούν χαρακτηριστικά αποσμάσματα ξένων ειδησεογραφικών ιστοσελίδων:

Fifa.com: "Οι Έλληνες επέστρεψαν στο παγκόσμιο προσκήνιο. Η Ελλάδα πάει στο Μουντιάλ μετά από μία σκληρή μάχη και νίκη 1-0 απέναντι στην Ουκρανία. Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης πέτυχε το μοναδικό γκολ του αγώνα και έστειλε τους πρώην πρωταθλητές Ευρώπης για δεύτερη φορά στα τελικά Παγκοσμίου Κυπέλλου".

UEFA.com: "Έκλεισε θέση στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Ένα γκολ από τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη ήταν ότι χρειαζόταν η Ελλάδα για να ξεπεράσει την Ουκρανία στα μπαράζ και να κλείσουν εισιτήριο για τη Νότιο Αφρική το ερχόμενο καλοκαίρι".

Goal.com: "Ο κεραυνός του Σαλπιιγγίδη έστειλε την ομάδα του Ότο στη Νότιο Αφρική. Ο Ρεχάγκελ το έκανε ξανά με την ομάδα να σημειώνει μία σπουδαία νίκη στο Ντόνετσκ".

Skysports.com: "Ο Σαλπιγγίδης ήταν ο ήρωας για την Ελλάδα. Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης έστειλε την Ελλάδα στα τελικά του Μουντιάλ 2010 πετυχαίνοντας το μοναδικό γκολ των μπαράζ με την Ουκρανία".

BBC.co.uk: "Η Ελλάδα εξασφάλισε την πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης πέτυχε το μοναδικό στη νίκη της Ελλάδας επί της Ουκρανίας στο Ντόνετσκ σφραγίζοντας μία θέση στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2010 στη Νότιο Αφρική".

Αs.com: "Ο Σαλπιγγίδης πήγε την Ελλάδα μετά από 16 χρόνια ξανά στο Μουντιάλ. Ένα γκολ από τον παίκτη του Παναθηναϊκού στο μισάωρο του πρώτου μέρους έδωσε τη νίκη επί της Ουκρανίας και την πρόκριση σε Μουντιάλ για δεύτερη φορά, 16 χρόνια μετά".

Lequipe.fr: "Η Ελλάδα προκρίθηκε. Με γκολ του Σαλπιγγίδη η Ελλάδα πέτυχε μία σημαντική νίκη και πήρε το εισιτήριο για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2010 κάτι που απέτυχε να κάνει στο Παγκόσμιο της Γερμανίας. Η Ελλάδα είναι η 28η ομάδα στη σειρά που πάει στη Νότιο Αφρική".

Kicker.de: "Ο Σαλπιγγίδης... σούταρε (σ.σ. έστειλε) τον Ρεχάγκελ στο Μουντιάλ. Ο Ότο Ρεχάγκελ το έκανε. Μέσα από μία μικρής έκτασης νίκη με 1-0 επί της Ουκρανίας, η Ελλάδα προκρίθηκε μόλις για δεύτερη φορά στην ιστορία της σε τελική φάση Μουντιάλ και ο Ρεχάγκελ για πρώτη".

Sport.de: "Ο Ρεχάγκελ οδήγησε την Ελλάδα στο Μουντιάλ του 2010. Ο Ότο Ρεχάγκελ οδήγησε την Εθνική Ελλάδος στο Μουντιάλ του 2010 γιορτάζοντας με τον καλύτερο τρόπο τα 100 παιχνίδια του στον πάγκο".sport24

Related Posts :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου