powered by Agones.gr (livescore)

Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2009

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ VETO ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΣΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ!



Η κόντρα Τριανταφυλλόπουλου Βενιζέλου καλά κρατεί με απρόβλεπτες εξελίξεις...
Αυτή τη φορα ήταν η σειρά της εφημερίδας VETO να απαντήσει:
<<Για δεύτερη συνεχή Κυριακή ο υπουργός Αμυνας κ. Ευάγγελος Βενιζέλος απαντά σε δημοσίευμα της εφημερίδας VETO χωρίς να διαψεύδει στο παραμικρό τα στοιχεία που παρατίθενται.

Προφανώς επειδή τον βολεύει «πετάει τη μπάλα στην εξέδρα»,

αλλάζοντας αντικείμενο συζήτησης.

Για παράδειγμα σήμερα, ενώ επιβεβαιώνει την καταδικαστική απόφαση σε βάρος του πατέρα του κ. Βασίλη Βενιζέλου -για απόπειρα απάτης σε βάρος πελάτη του- την αποδίδει σε πολιτικές σκοπιμότητες εκείνης της εποχής.

Ανεξαρτήτως του ότι αποκρύπτει πως η αρχική κατηγορία ήταν κακουργηματικού χαρακτήρα, χαρακτηρίζει μια δικαστική απόφαση ως «κομματικά υποκινούμενη προκειμένου να πλήξει την πολιτική του σταδιοδρομία», χαρακτηρίζει αυθαιρέτως τους μάρτυρες ψευδομάρτυρες και γενικώς για μια ακόμη φορά αντιμετωπίζει τη Δικαιοσύνη κατά το δοκούν.

Παρέλκει να εξεταστεί γιατί απαντά ο υπουργός ενώ σιωπά ο πατέρας του ο οποίος εμπλέκει το οικογενειακό τους όνομα σε περιπέτειες.

Σε ότι αφορά στους έωλους ισχυρισμούς του για χτυπήματα οικονομικών συμφερόντων σε βάρος του προκειμένου να αντιστρέψει το κλίμα και να κερδίσει τις εντυπώσεις το VETO δηλώνει κατηγορηματικά:

Είναι μία εφημερίδα που ανήκει μόνο σε δημοσιογράφους και δεν χρηματοδοτείται από κανέναν.

Σε ότι αφορά τον επιχειρηματία κ. Νίκο Κιολεϊδη από την πρώτη στιγμή δηλώθηκε προς κάθε κατεύθυνση ότι ο κ. Μάκης Τριανταφυλλόπουλος επένδυσε τα χρήματα που αποκόμισε από την πώληση του μεριδίου του στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα στην αγορά ενός κτιρίου, από τον κ. Κιολεϊδη, προκειμένου να στεγαστούν οι εκδοτικές του δραστηριότητες.

Πράγματι, ο κ. Κιολεϊδης επισκεπτόταν για ένα χρονικό διάστημα το κτίριο, αλλά δεν μπορούσε να γίνει αλλιώς.

Μεριμνούσε για τη διευθέτηση εκκρεμοτήτων έως την οριστική μετακόμιση της εταιρείας του που ήδη έχει συντελεστεί.

Πέραν τούτου ουδεμία σχέση συνδέει την εφημερίδα μαζί του, όπως και με κανέναν άλλο επιχειρηματία άλλωστε.

Μια εφημερίδα δεν νομοθετεί και δεν μπορεί να ευνοήσει κανέναν επιχειρηματία, όπως ενδεχομένως μπορούν να κάνουν ορισμένοι πολιτικοί στην Ελλάδα ή και σε άλλες χώρες.

Επίσης καμιά εφημερίδα δεν είχε ποτέ τη δυνατότητα να συντάξει κορυφαίους νόμους στην Ελλάδα οι οποίοι ο ένας μετά τον άλλο είτε κατέπεσαν είτε κατέστησαν ανενεργοί, είτε ενέπλεξαν τη χώρα σε οικονομικές περιπέτειες με τους διαδίκους της.

Ο κ. Ευάγγελος Βενιζέλος είναι πράγματι ένας εκ των κορυφαίων πολιτικών προσωπικοτήτων αυτής της χώρας και ως τέτοιος θα πρέπει να καταλάβει κάποτε ότι κανείς δεν μπορεί να μένει για πάντα στο απυρόβλητο της κριτικής μέσω του Τύπου.

Οσο για τον ελληνικό λαό γενικότερα και τα μέλη του ΠΑΣΟΚ ειδικότερα, αυτοί τον γνωρίζουν καλά, κι αυτό το του απέδειξαν στο πρόσφατο παρελθόν.>>

Related Posts :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου