powered by Agones.gr (livescore)

Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2009

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ


Μόλις σε μια μέρα η Θεσσαλονίκη θρήνησε δύο νέα άτομα σε ένα ξενοδοχείο!

Σοβαρά ερωτηματικά έχει προκαλέσει ο θάνατος δύο ανθρώπων από διαρροή μονοξειδίου του άνθρακα, στα δωμάτιά τους στο ξενοδοχείο 4 αστέρων «ΝΕΦΕΛΗ» στην Θεσσαλονίκη.
Το πρωί της Πέμπτης βρέθηκε νεκρός σε δωμάτιο του ξενοδοχείου ένας 27χρονος Ελληνοϊταλός, ενώ το πρωί της Παρασκευής έχασε την ζωή του, σε άλλο δωμάτιο του ξενοδοχείου, ένας 28χρονος εμπορικός αντιπρόσωπος.

Όπως έγινε γνωστό, οι δύο άτυχοι άνδρες είχαν καταλύσει στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο, ως συμμετέχοντες σε ιατρικό σεμινάριο που πραγματοποιείτο εκεί. Διέμεναν σε διαφορετικά δωμάτια, αλλά στην ίδια πλευρά του κτιρίου.
O ιατροδικαστής, Ματθαίος Τσούγκας, που διενήργησε τη νεκροψία - νεκροτομή, ο θάνατος και των δύο νεαρών επήλθε από διαρροή μονοδειξίου του άνθρακα, που προκλήθηκε από ατελή καύση. Οι δύο άτυχοι πελάτες του ξενοδοχείου εισέπνευσαν το αέριο την ώρα του ύπνου. «Στο αίμα τους ανιχνεύτηκαν συγκεντρώσεις μονοξειδίου του άνθρακα σε ποσοστό 70% και 80%. Κοιμήθηκαν και δεν ξύπνησαν ποτέ», είπε ο κ. Τσούγκας.
Δεν έγινε γνωστό αν η διαρροή προκλήθηκε από το καλοριφέρ, ή από κάποια άλλη κεντρική μονάδα θέρμανσης. Αξιωματικοί της πυροσβεστικής υπηρεσίας διενεργούν έρευνες στο ξενοδοχείο για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου των δύο νεαρών.

Related Posts :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου