powered by Agones.gr (livescore)

Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2009

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ


Τοπικές βροχές στο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Μακεδονία και καταιγίδες

στα βορειοδυτικά περιμένουμε την Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2009. Στην υπόλοιπη χώρα θα επικρατήσει ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις που κατά περιόδους θα είναι πιο πυκνές.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 25 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 15 έως 27 στην Κεντρική Ελλάδα, από 15 έως 26 στη Δυτική Ελλάδα, από 15 έως 28 στη Νότια Ελλάδα και από 17 έως 28 βαθμούς στις νησιωτικές περιοχές του Αιγαίου.

Οι άνεμοι στα πελάγη θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι με σταδιακή ενίσχυση στο Ιόνιο από το μεσημέρι σε σχεδόν θυελλώδεις.

Ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις περιμένουμε την Παρασκευή στην Αττική οι οποίες το απόγευμα θα πυκνώσουν. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 28 βαθμούς. Οι άνεμοι στο Σαρωνικό και το Ν. Ευβοϊκό αρχικά θα πνέουν ασθενείς αλλά μετά το μεσημέρι θα στραφούν σε νοτιάδες έως 5 μπ.

Αραιές νεφώσεις που σταδιακά θα πυκνώσουν με πιθανότητα τοπικών βροχών το απόγευμα περιμένουμε την Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 25 βαθμούς. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς.

Related Posts :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου