powered by Agones.gr (livescore)

Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2009

ΔΙΟΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΓΝΑΤΙΑ!ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΕΕΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ!


Τα δυσάρεστα μαντάτα φτάνουν με διόδια στην Εγνατία και νέες

αυξήσεις στα διόδια των ιδιωτικών εταιρειών στην εθνική οδό στις χρονιές 2010 και 2011.Σύμφωνα με τον τον υφυπουργός Υποδομών Γιάννη Μαγκριώτη «Τα διόδια στους αυτοκινητόδρομους είναι τσουχτερά σε ορισμένες περιοχές, ειδικά για καθημερινές μετακινήσεις και είναι δικαιολογημένες οι εκρήξεις στους δρόμους»
Ενώ αποκάλυψε και σημεία των συμβάσεων που είχαν υπογραφεί από τον Σουφλιά με τις εταιρείες.Οπως:Ελευθερία στη δημιουργία νέων σταθμών, μετωπικών και πλευρικών. Στη Φθιώτιδα και την Πιερία προβλέπονται από τέσσερις σταθμοί, ενώ στη Λάρισα μόνο δύο, παρά το γεγονός ότι ο αυτοκινητόδρομος διασχίζει κατά μήκος όλο τον νομό. (ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥΦΛΙΑ!)

Δυνατότητα ορισμών των τιμών είτε με χιλιομετροχρέωση είτε με ζώνες, με την τελευταία να αποδεικνύεται η πιο επικερδής.

* Ανυπαρξία παράπλευρου οδικού δικτύου, που θα επέτρεπε στους οδηγούς να το προτιμούν για κοντινές αποστάσεις ώστε μην πληρώνουν διόδια. «Δεν έχει γίνει τίποτα, ούτε υπάρχει πρόβλεψη στο ΕΣΠΑ», είπε ο υφυπουργός Υποδομών και υποσχέθηκε επανεξέταση των περιφερειακών προγραμμάτων για να χρηματοδοτηθούν τα αναγκαία έργα.
Ο Σουφλιάς άφησε το περίφημο έργο των διοδίων με τις εταιρείες και το κοσμάκη να πληρώνει κεφαλικό φόρο στην Εθνική οδό.
Ας δούμε απο εδώ και πέρα τι θα κάνει η σημερινή κυβέρνηση!

Related Posts :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου