powered by Agones.gr (livescore)

Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2009

ΕΦΑΓΕ ΧΑΜΠΟΥΓΚΕΡ ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΕ ΠΑΡΑΛΥΤΗ!!!(ένας πραγματικός εφιάλτης)


Κι όμως συνέβη. Μια νεαρή κοπέλα στις Η.Π.Α., έφαγε ένα χάμπουγκερ και μετά από λίγο καιρό έπαθε παράλυση από τη μέση και κάτω.
Πριν λίγες μέρες λοιπόν η νεαρή χορεύτρια,

έφαγε σε ένα φαστ φουντ της Αμερικής, ένα χάμπουγκερ και όταν πήγε στο σπίτι της άρχισε να έχει ζαλάδες, πονοκέφαλο, έκανε εμετό και εσπευσμένα πήγε σο νοσοκομείο, όπου εκεί διαπιστώθηκε ότι είχε αιμοραγία στο στομάχι.
Οι γιατροί βέβαια ξαφνιάστηκαν, προσπάθησαν να σταματήσουν τα άσχημα συμπτώματα, δυστυχώς όμως δεν τα κατάφεραν και μετά από 9 εβδομάδες η κοπέλα (σημειώνουμε και πάλι ότι ήταν χορεύτρια) έμεινε παράλυτη από τη μέση και κάτω.
Βέβαια μπορούμε να φανταστούμε πόσο άσχημες ήταν οι συνέπειες τόσο για την ίδια, όσο και για την καριέρα της.
Ερευνητές γιατροί εντυπωσιάστηκαν από αυτό το γεγονός. Ανακάλυψαν ότι η παράλυση της κοπέλας οφείλεται σε ένα σπάνιο βακτηρίδιο, το οποίο έχει την ονομασία στερέσια κολάιτ και έχει νευροτοξική δραστηριότηα.
Στη συνέχεια η έρευνα τους επεκτάθηκε και στο φαστ φουντ απ΄ όπου αγόρασε το χάμπουγκερ η κοπέλα. Εκεί ανακαλύφθηκε ότι το μαγαζί μάζευε τα υπολείματα σφαγείων από 5 πολιτείες, τα άλεθε και τα έκανε μπιφτέκια, χωρίς να καλύπτουν τις προδιαγραφές των υγειονομικών υπηρεσιών.
Σύμφωνα με τους ερευνητές το μπιφτέκι δεν είχε ψηθεί καλά.

ΤΙ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΙΦΤΕΚΙΑ.

Μετά από αυτό το γεγονός, οι ειδικοί μας προτείνουν:
1.Να μην παίρνουμε έτοιμα μπιφτέκια συσκευασμένα και να μην εμπιστευόμαστε ένα χάμπουργκερ σ΄ ένα μαγαζί που δεν γνωρίζουμε αν καλύπτει τις προδιαγραφές.
2. Πρέπει πάντα να ψήνεται πολύ καλά το μπιφτέκι.
3. Η επιφάνεια στην οποία φτιάχνεται το μπιφτέκι, θα πρέπει πρώτα να έχει καθαριστεί πολύ καλά.
Μην το υποβαθμίζεται και το θεωρείτε ένα σπάνιο γεγονός, γιατί θα σας θυμίσουμε ότι το 1994 για τον ίδιο ακριβώς λόγο πέθαναν 5 παιδιά.
Γι΄ αυτό το λόγο τα μάτια σας δεκατέσσερα, όταν θέλετε να αγοράσετε μπιφτέκι, γιατί δεν ξέρετε ποιος κίνδυνος μπορεί να κρύβεται.


Related Posts :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου