powered by Agones.gr (livescore)

Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2009

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΜΑΚΗ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ TROKTIKO



Κατά τις 02:30 τα μεσάνυχτα είχαμε την πρώτη αντίδραση του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου για την μήνυση σε βάρος του βέβαια μετά ακολούθησε

και η απάνηση από το troktiko.Aς δούμε πρώτα την ανακοίνωση του Μάκη Τριανταφυλλόπου



ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΔΕΝ ΚΡΥΒΟΜΑΙ, EIMAI ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ…

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου 2009, 02:23

Μάκης Τριανταφυλλόπουλος

Μήνυση για εξύβριση και συκοφαντική δυσφήμιση δια του τύπου υπέβαλε εναντίον μας στενός συνεργάτης του Θέμου Αναστασιάδη και του επιχειρηματία Δημήτρη Κοντομηνά, μετά το χθεσινό μας δημοσίευμά, ότι ασκείται ωμός πολιτικός εκβιασμός στην υπουργό περιβάλλοντος Τίνα Μπιρμπίλη, προκειμένου να ’’εξυπηρετηθούν’’ αλλότρια συμφέροντα.

Την Κυριακή η εφημερίδα ’’ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ’’ πλέκοντας δήθεν το εγκώμιο της υπουργού, της υπενθύμιζε ότι προσελήφθη στο δημόσιο κατά τρόπο ηθικά επιλήψιμο από τη… δεξιά!..

Με Δούρειο Ίππο τον υπάλληλό τους και ιδιοκτήτη του μπλόγκ ’’τρωκτικό’’ Σωκράτη Γκιόλια έκαναν αυτό που οι ίδιοι δεν βρήκαν το κουράγιο να πράξουν, λίγες μόλις ημέρες πριν από την έκδοση της κυριακάτικης εφημερίδας μας ’’VETO’’.

Απαίτησαν χάριν εντυπωσιασμού τη δίωξη και σύλληψή μου ως κατά νόμο υπευθύνου, της ηλεκτρονικής εφημερίδας zougla.gr. Η συγκεκριμένη πανικόβλητη παρέα έκανε επιτέλους το μοιραίο λάθος, να δείξει στον κόσμο το πραγματικό της πρόσωπο.

Επειδή εδώ και λίγες ώρες, πέραν όλων των άλλων αθλιοτήτων που διαδίδουν μέσω του διαδικτύου, προσπαθούν να δημιουργήσουν την εντύπωση ότι ο Τριανταφυλλόπουλος κρύβεται, για να αποφύγει την σύλληψη μετά την αυτόφωρη διαδικασία, που εκ του νόμου σπανίως εφαρμόζεται σε αυτές τις περιπτώσεις, τους διαβεβαιώνω ότι βρίσκομαι στο σπίτι μου, στην διεύθυνση που γνωρίζουν τόσο οι ίδιοι όσο και οι αρχές.

Επειδή αποτελεί πάγια πεποίθησή μου, ότι δεν δικαιούμαι καμίας ειδικής μεταχείρισης, όπως κάθε έλληνας πολίτης, θα εμφανιστώ αυτοβούλως στις αρχές, προκειμένου να πάρουν ακέραιο το μήνυμα οι νταβατζήδες και οι υποτακτικοί τους.

Η εφημερίδα ’’VETO’’ θα κυκλοφορήσει κανονικά την Κυριακή, είτε το θέλουν είτε όχι και οι διώκτες μας μαζί με τα κωμικά παρελκόμενά τους, θα μας βρουν σύντομα μπροστά τους.
Στην περιπέτεια που λέγεται ενημέρωση, θα συνεχίσουμε να βαδίζουμε χωρίς πάτρωνες και επιχειρηματικά συμφέροντα.



ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ TROKTIKO


Ο Μάκης πάει το πρωί μετά τον υπνάκο του να παραδοθεί με...κάμερες! - Πάει το έχασε τελείως - Δεν υπάρχει

ΚΡΥΒΟΤΑΝ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΠΑΕΙ ΜΕ ΚΑΜΕΡΕΣ ΝΑ...ΠΑΡΑΔΟΘΕΙ

ΡΕ ΡΟΜΠΕΝ ΤΩΝ ..ΚΑΓΙΕΝ ΠΗΓΑΙΝΕ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΑΣΕ ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΕΚΑΛΗ

Τι εξευτελισμός. Θαυμάστε τους δημοσιογράφους - star της τηλεόρασης. Κρύβονται από τα αυτόφωρα.

Αύριο το πρωί ο Μάκης θέλει να πάει να κάνει show με κάμερες. Πόσο άλλο ρεζιλίκι αντέχει; ΕΞΥΒΡΙΣΕ και είναι δεδομένο.

Πήγαινε τώρα να παραδοθείς ρε Μάκη χωρίς κάμερες. Βαστάει η καρδιά σου; Μπαααααααααααααααα.
Που να αφήσεις την Εκάλη...

Ο Μάκης χθες κρυβόταν επί 12 στο σπίτι του και μόλις οι δικηγόροι τον ενημέρωσαν ότι πέρασε η 12η βραδινή άρχισε να το παίζει ...τζόβενο και μάγκας-καραμπουζουκλής.

Πάλι τον χτυπάει το κύκλωμα, πάλι οι νταβατζήδες, πάλι οι επιχειρηματίες και πάλι οι πολιτικοί. ΌΛΟΙ όσοι ήταν στον γάμο του δηλαδή.

Μόνο που ο Μάκης γνώριζε από το πρωί τι είχε συμβεί και κάθισε κλεισμένος στο σπίτι του. Φοβήθηκε ότι θα τον αρπάξουν και το θεώρησε ατιμωτικό. Ένα παιδί του...λαού και παλικάρι πρέπει να αναλαμβάνει τις ευθύνες του όταν διαπράττει αδίκημα. Και ο Μάκης είναι υβριστής και συκοφάντης.

Σήμερα έδωσε σε όλο τον κόσμο να καταλάβουν τι σημαίνει να είναι κάποιος δημοσιογραφικά άνανδρος και δημοσιογραφικός εκβιαστής. Αφού εξύβρισε μετά εξαφανίστηκε και πέταξε άδεια χωρίς να πιάσει τα γεμάτα που περίμενε. Ουδέποτε εμείς κάναμε επίθεση στην Μπιρμπίλη και άρα δεν μας απασχολεί τι κάνει το "Πρώτο Θέμα" και η REAL πόσο μάλλον το veto.

Εκπρόσωποι της χλιδής και των καγιέν και της πλουτοκρατικής τάξης.

Related Posts :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου