powered by Agones.gr (livescore)

Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2009

ΕΚΡΗΞΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ


Εκρηξη ωρολογιακού μηχανισμού σημειώθηκε τα ξημερώματα στην είσοδο της πολυκατοικίας που μένει η πρώην υπουργός της Νέας Δημοκρατίας Μαριέττα Γιαννάκου.


Η έκρηξη προκάλεσε ζημιές στην είσοδο του κτηρίου και σε σταθμευμένα αυτοκίνητα. Είχε προηγηθεί τηλεφώνημα στην εφημερίδα "Ελευθεροτυπία" και στον τηλεοπτικό σταθμό 'Αλτερ, προειδοποιώντας ότι θα εκραγεί βόμβα σε 20 λεπτά.
Το γεγονός ότι ο ωρολογιακός μηχανισμός είχε τοποθετηθεί σε χύτρα καθώς και η πρώτη εξέταση της συνδεσμολογίας του, παραπέμπουν την Αντιτρομοκρατική στην προηγούμενη δράση της οργάνωσης, για συμμετοχή στην οποία εξακολουθούν να καταζητούνται έξι άτομα.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ

«Yπάρχει μίσος, είναι νέοι άνθρωποι που έχουν μίσος για το σύστημα. Με το σημερινό ίσως να ήθελαν να στείλουν ένα μήνυμα, ότι μπορούμε να πάμε μέχρι τέλους», παρατήρησε η Μαριέττα Γιαννάκου σχολιάζοντας την εις βάρος της επίθεση με αυτοσχέδιο ωρολογιακό εκρηκτικό μηχανισμό τα ξημερώματα.

«Πριν από έξι μήνες μου πήραν τη φρουρά χωρίς καν να ενημερωθώ πριν. Με εντολή του γραφείου του Αρχηγού αφαιρέθηκε η ασφάλεια, η οποία είχε δοθεί με εντολή εισαγγελέα», σημείωσε μεταξύ άλλων η κ. Γιαννάκου μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Θέμα» 989.

Related Posts :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου