powered by Agones.gr (livescore)

Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2009

ΤΕΛΟΣ Η ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΩΔΗ ΚΑΤΑΔΙΩΞΗ ΤΩΝ 2 ΛΗΣΤΩΝ!


Περιπετειώδη διάσταση είχε πάρει η επίθεση δύο ένοπλων ληστών περί τις 17.30, σε κατάστημα παιχνιδιών στη διασταύρωση των δρόμων Φιλολάου και Εμπεδοκλέους, στο Παγκράτι.



Την ώρα εκείνη έφτασε στο κατάστημα όχημα χρηματαποστολής για να παραλάβει χρήματα. Δύο υπάλληλοι της εταιρίας ανέβηκαν στον 1ο όροφο για να πάρουν τα χρήματα από το γραφείο του διευθυντή, το οποίο, όμως, ανοίγει με συνδυασμό.

Σύμφωνα με τα ως στιγμής στοιχεία της Αστυνομίας, στον 1ο όροφο τους ακολούθησαν δύο ένοπλοι, οι οποίοι κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες προσπάθησαν να τους αποσπάσουν τα χρήματα χτυπώντας τον ένα από τους υπαλλήλους της χρηματαποστολής με τη λαβή πιστολιού στο κεφάλι. Κάποιοι από το κατάστημα πάτησαν τον συναγερμό και στον τόπο της ληστείας έσπευσαν γρήγορα αστυνομικές δυνάμεις.ant1

Οι πληροφορίες, που έλαβαν οι αστυνομικοί από εργαζομένους του καταστήματος, καθώς και από τον υπάλληλο της χρηματαποστολής, τον οποίο χτύπησαν οι ληστές, αλλά κατάφερε να φύγει από τον 1ο όροφο και να βγει έξω, στο γραφείο του διευθυντή, έμειναν τρεις υπάλληλοι του καταστήματος και ο δεύτερος υπάλληλος της χρηματαποστολής, καθώς και οι δύο ληστές.

Η αστυνομία, για τον φόβο ομηρίας, περικύκλωσε το κατάστημα και επί τόπου έφτασε ειδικός διαπραγματευτής.

Άλλες πληροφορίες, ωστόσο, ανέφεραν ότι οι ληστές ενδεχομένως να κατέβηκαν στο υπόγειο από όπου διέφυγαν. Από την αστυνομία ανακοινώθηκε, πριν λίγο, ότι δεν υπάρχουν στοιχεία για ομηρία και αυτή την ώρα είναι σε εξέλιξη έρευνα στο κατάστημα από άνδρες της ΕΚΑΜ.

Related Posts :



1 σχόλιο: