powered by Agones.gr (livescore)

Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2009

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΜΕ NEEΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΤΑΞΙ!


Εδώ γράφουμε αυτά που θέλουμε να εμφανίζονται στην αρχική μας σελίδα.



Νέες αυξήσεις θα ισχύσουν από την Κυριακή 1η Νοεμβρίου στα τιμολόγια των ταξί. Τα κόμιστρα αυξάνονται για δεύτερη φορά φέτος, κατά 25%, έπειτα από τις αυξήσεις του Μαΐου, που αποφάσισε η προηγούμενη κυβέρνηση. Πάντως, ιδιοκτήτες, οδηγοί και επιβάτες αντιδρούν στις ανατιμήσεις, τονίζοντας ότι περιορίζουν τη ζήτηση.



Η αύξηση στα κόμιστρα που αφορά στη χρέωση ανά χιλιόμετρο είχε προαναγγελθεί από την προηγούμενη κυβέρνηση. Η τιμή της μονής ταρίφας αυξάνεται κατά 12 λεπτά και διαμορφώνεται στα 60 λεπτά ανά χιλιόμετρο με την αύξηση να είναι της τάξεως του 66,6%.

Η τιμή που θα ισχύει ανά χιλιόμετρο στη διπλή ταρίφα είναι 1 ευρώ και 5 λεπτά, με την αύξηση να διαμορφώνεται στο 54,4%. Επίσης αυξάνεται και το τηλεφωνικό ραντεβού με χρέωση που θα κυμαίνεται από 3 έως 5 ευρώ.

Η τότε υπουργική απόφαση προβλέπει και τρίτη αύξηση στα κόμιστρα τον ερχόμενο Μάιο. Σε κάθε περίπτωση πάντως η ηγεσία του υπουργείου διαμηνύει ότι θα επανεξεταστεί το ζήτημα νέων ανατιμήσεων στα κόμιστρα των ταξί και φυσικά θα αποτελέσει αντικείμενο συζήτησης των μεταξύ των ενδιαφερόμενων.Νετ

Related Posts :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου