powered by Agones.gr (livescore)

Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2009

Η ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΠΛΗΤΕΙ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ


Κύμα κακοκαιρίας πλήττει το μεγαλύτερο τμήμα της χώρας με κύρια χαρακτηριστικά τις ισχυρές βροχές, τις καταιγίδες και τα χιόνια στα ορεινά. Στη Θεσσαλονίκη οι ισχυροί άνεμοι και η συνεχής βροχόπτωση, προκάλεσαν πτώση καλωδίων από κολόνες της ΔΕΗ και βλάβες στο υπόγειο δίκτυο της επιχείρησης με αποτέλεσμα να παρατηρούνται διακοπές

στην ηλεκτροδότηση αυτήν την ώρα κυρίως σε Καρδία, Θέρμη, Φοίνικα, Καλαμαριά Βασιλικά, Ραιδεστό, Καλλικράτεια Ωραιόκαστρο και Κουφάλια. Λίγη ώρα μετά τα μεσάνυχτα αποκαταστάθηκε η ηλεκτροδότηση σε Ηλιούπολη, Καλοχώρι και Εύοσμο όπου σημειώθηκαν νωρίτερα βλάβες.
Η Πυροσβεστική Υπηρεσία δέχθηκε 11 κλήσεις για κοπές δέντρων που είχαν πέσει κυρίως στις περιοχές Καλαμαριά και Τούμπα, προκαλώντας ζημιές σε σταθμευμένα αυτοκίνητα.
Προσωρινά έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στον παλιό δρόμο Ρεντίνας-Βόλβης, στο ρεύμα προς Καβάλα καθώς φερτά υλικά από τα νερά της βροχής κάλυψαν το οδόστρωμα.


Χιονοπτώσεις σημειώθηκαν στα ορεινά των νομών Φλώρινας και Κοζάνης, ενώ αντιολισθητικές αλυσίδες είναι απαραίτητες προς το χιονοδρομικό κέντρο του Καϊμακτσαλάν. Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να επιδεικνύουν οι οδηγοί στη Θεσσαλονίκη καθώς οι περισσότεροι δρόμοι της πόλης και η περιφερειακή έχουν πλημμυρίσει με νερά.

Related Posts :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου