powered by Agones.gr (livescore)

Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2009

ΝΕΚΡΟΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΓΓΑΙΟΥ!


Τραγική κατάληξη είχε η εξαφάνιση του δημάρχου Παγγαίου, του νομού Καβάλας, η τύχη του οποίου αγνοείτο από το βράδυ της περασμένης Κυριακής, επιβεβαιώνοντας τους χειρότερους φόβους για την τύχη του.
Νεκρός από σφαίρα στο κεφάλι κα

ι δεμένος μέσα στο πορτ-μπαγκάζ του αυτοκινήτου του βρέθηκε τελικά ο Τριαντάφυλλος Κουκούδης, σε ερημική παραθαλάσσια περιοχή [Σαρακήνα] του Δήμου Ελευθερών, δυτικά της Καβάλας.
Την εξαφάνισή του 50χρονου Δημάρχου είχε δηλώσει στο Τμήμα Ασφαλείας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καβάλας το μεσημέρι της Τρίτης ο αδελφός του.
Άγνωστες παραμένουν -μέχρι στιγμής- οι συνθήκες υπό των οποίων συνέβη το τραγικό περιστατικό. Βεβαίως, η αστυνομία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα. Κατά το τελευταίο 24ώρο, το τμήμα Ασφαλείας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καβάλας, είχε οργανώσει πολύ μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό του δημάρχου Παγγαίου, ερευνώντας σπιθαμή προς σπιθαμή την ορεινή και πεδινή περιοχή των δήμων Ελευθερών και Ορφανού δυτικά της Καβάλας.
Ο αδελφός του δημάρχου δήλωσε την εξαφάνισή του στην Αστυνομία το μεσημέρι της Τρίτης, λέγοντας πως το βράδυ της Κυριακής ο αδελφός του αναχώρησε από την οικία του με αυτοκίνητο επικαλούμενος προγραμματισμένο επαγγελματικά ραντεβού που είχε στη Νέα Πέραμο του Δήμου Ελευθερών και ότι έκτοτε, δεν έδωσε κανένα σημείο ζωής, αφού δεν είχε επικοινωνήσει με συγγενείς και φίλους.
Ο αγνοούμενος αναχώρησε από το σπίτι του στο Παληό Καβάλας με το υπ' αριθμ. ΝΕΗ-4545 Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητό του, μάρκας AUDI και χρώματος μπλε.
Της τραγικής αυτής κατάληξης, ακλούθησε στον τόπο όπου εντοπίστηκε το πτώμα του άτυχου άντρα, η ιατροδικαστική αυτοψία που διενήργησε ο ιατροδικαστής Κομοτηνής, ενώ την ίδια ώρα εξακολουθούν οι αστυνομικές δυνάμεις να χτενίζουν την παραλιακή περιοχή για την ανεύρεση στοιχείων, που θα βοηθήσουν στην εξιχνίαση του αποτρόπαιου αυτού εγκλήματος.

Νετ

Related Posts :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου