powered by Agones.gr (livescore)

Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2009

ΤΙ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ


Εδώ γράφουμε αυτά που θέλουμε να εμφανίζονται στην αρχική μας σελίδα.

Την Τρίτη ο καιρός αναμένεται να χαρακτηριστεί από αραιές νεφώσεις, ενώ η θερμοκρασία σημειώνει άνοδο. Σταδιακά οι νότιοι άνεμοι στο Ιόνιο ενισχύονται.

Αναλυτικότερα, στη Μακεδονία και τη Θράκη προβλέπονται νεφώσεις τοπικά αυξημένες, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και βαθμιαία στα ανατολικά νοτιοδυτικοί 4 τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -2 έως 12 βαθμούς Κελσίου, και στη δυτική Μακεδονία η μέγιστη τιμή της θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη. Παγετός αναμένεται τη νύχτα και το πρωί.

Για τα νησιά του Ιόνιου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο αναμένονται τοπικές νεφώσεις με πιθανότητα σποραδικών βροχών κυρίως στα βόρεια. Πιθανότητα παροδικών χιονοπτώσεων υπάρχει στα ορεινά της Ηπείρου. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί 4 με 5 και στα βόρεια 6 και βαθμιαία τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 02 έως 16 βαθμούς Κελσίου, ενώ στην Ήπειρο θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στην Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο αναμένονται αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και βαθμιαία νοτιοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -2 έως 17 βαθμούς Κελσίου, αλλά στη Θεσσαλία θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη ο καιρός αναμένεται να είναι γενικά αίθριος, και από το απόγευμα αναπτύσσονται πρόσκαιρες αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και στα ανατολικά πρόσκαιρα τοπικά 6 μποφόρ, και από το απόγευμα και από τα δυτικά στρέφονται σε νοτιοδυτικούς 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Για τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος, όμως από το απόγευμα αναπτύσσονται πρόσκαιρες αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν στα βόρεια ασθενείς και γρήγορα νοτιοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ, και στα νότια βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 05 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική αναμένεται να υπάρξουν αραιές νεφώσεις, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ, και από το απόγευμα νοτιοδυτικοί με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 08 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Για την Θεσσαλονίκη κύριο χαρακτηριστικό του καιρού είναι οι αραιές νεφώσεις, που κατά διαστήματα είναι πιο πυκνές. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 02 έως 09 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση καιρού για 23/12/2009

Την Τετάρτη στη δυτική Ελλάδα προβλέπεται να υπάρξουν νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με λίγες τοπικές βροχές, και στα βορειοδυτικά πιθανώς πρόσκαιρη καταιγίδα. Στην υπόλοιπη χώρα θα υπάρξουν αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα πιο πυκνές με πιθανότητα στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου για λίγες τοπικές βροχές. Τοπικές ομίχλες αναμένονται τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ και στα πελάγη 7 και πρόσκαιρα τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε υψηλά για την εποχή επίπεδα.

Related Posts :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου