powered by Agones.gr (livescore)

Σάββατο 20 Μαρτίου 2010

Η ΑΘΗΝΑ ΩΝΑΣΗ ΦΟΒΑΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΗΣ!



Τα πλούτη δεν φέρνουν πάντα ευτυχία.Και αυτό διαπιστώνει η Αθηνά Ωνάση που φαίνεται να έχει δεχθεί απειλητικά μηνύματα για την ζωή της.Ενα θέμα που


έχει ως τίτλο και η εφημερίδα "REAL NEWS" στο κομμάτι REAL LIFE που κυκλοφορεί σήμερα Κυριακή.
Φρουρά από Ευρωπαίους άνδρες ασφαλείας, «ξήλωμα» όλων των παλιών σωματοφυλάκων, χαμηλοί τόνοι και... κλείδωμα στο σπίτι είναι τα μέτρα που πήρε η Αθηνά Ωνάση φοβούμενη για την ζωή της.
Τι είναι, όμως, αυτό που κάνει την χρυσή κληρονόμο να ανησυχεί για την ζωή της;

Η απάντηση βρίσκεται σε μια σπείρα που απαγάγει πλούσια πρόσωπα του Σάο Πάολο της Βραζιλίας, εκεί όπου διαμένουν η Αθηνά και ο αγαπημένος της, Αλβάρο ντε Μιντάντα ντε Σότο, με στόχο να αποσπούν μεγάλα χρηματικά ποσά ως λύτρα!

Οι απαγωγείς έχουν σπείρει την ανησυχία στους rich and famous της πόλης, μεταξύ των οποίων και η Αθηνά. Μεταξύ των θυμάτων τους είναι ο Roberto Medina (είχε κανονίσει την εμφάνιση του Frank Sinatra στη χώρα το ’80), ο Domigos Oliveira (διευθυντής μεγάλης διαφημιστικής) και η οικογένεια του τραπεζίτη Sergio Bezerra.

Η Αθηνά έσπευσε να προλάβει τα χειρότερα: εν μία νυκτί, απέλυσε όλους τους Βραζιλιάνους φρουρούς που είχε από το 2005 και, έπειτα από έρευνα αρκετών εβδομάδων, προσέλαβε 12 νέους και Ευρωπαίους άνδρες ασφαλείας.

Η κληρονόμος επέλεξε Ευρωπαίους καθώς τους έχει μεγαλύτερη εμπιστοσύνη, δεδομένου πως είχε μείνει απόλυτα ικανοποιημένη από τις υπηρεσίες τους στο παρελθόν καθώς και από την ασφάλεια που ένιωθε με Έλληνες φρουρούς κατά τις επισκέψεις της στη χώρα μας.

Τα δρακόντεια μέτρα, όμως, δεν σταμάτησαν στους άνδρες ασφαλείας: το 1.000 τετραγωνικών σπίτι της Αθηνάς και του Αλβάρο θωρακίστηκε από παντού. Φύλακες υπάρχουν στην είσοδο και στους εσωτερικούς χώρους, ενώ κάθε δέμα που φτάνει ελέγχεται εξονυχιστικά μέχρι να παραδοθεί στο ζευγάρι.

«Η Αθηνά και ο Ντόντα, το τελευταίο διάστημα, κρατούν χαμηλό προφίλ, καθώς δεν έχουν κάνει δημόσιες εμφανίσεις και κανείς από εμάς δεν τους έχει δει στα μέρη όπου εμφανίζονταν μέχρι τώρα», δήλωσε ο δημοσιογράφος HaroldEmert.


star.gr

Related Posts :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου