powered by Agones.gr (livescore)

Σάββατο 13 Μαρτίου 2010

Γιοβάνοβιτς: "Δεν περίμενα τέτοια διαφορά"


Μία ημέρα μετά το 3-1 της Σταντάρ Λιέγης επί του Παναθηναϊκού, στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδια για τη φάση των "16" του Europa League ο Μίλαν Γιοβάνοβιτς μίλησε στην ιστοσελίδα της UEFA για το θρίαμβο των πρωταθλητών Βελγίου.



"Ειλικρινά πριν τον αγώνα δεν περίμενα

να κερδίσουμε με τόσο μεγάλη διαφορά, αλλά η απόδοσή μας ως ομάδα ήταν τέλεια, αφού παίξαμε σε υψηλό επίπεδο. Ο Παναθηναϊκός έπαιξε αρκετά φανταστικά παιχνίδια στη διοργάνωση, ειδικά με τη Ρόμα, αλλά εμείς ήμασταν εξαιρετικοί. Σκοράραμε στη σωστή στιγμή και τους κάναμε να εκπλαγούν", δήλωσε αρχικά ο Σέρβος επιθετικός.

Η ομάδα του Γιοβάνοβιτς έσπασε το αρνητικό ρεκόρ των βέλγικων ομάδων, αφού σε τρεις επισκέψεις τους στην έδρα του "τριφυλλιού" δεν είχαν σκοράρει. Ο Σέρβος επιθετικός μίλησε γι' αυτό τονίζοντας: "Νομίζω πως ο Παναθηναϊκός είναι πολύ καλή ομάδα και ο λόγος που ήμασταν καλύτεροι ήταν η απόδοσή μας. Αυτό το αποτέλεσμα είναι ικανό να μας δώσει την πρόκριση στην επόμενη φάση. Έχουμε μεγάλο πλεονέκτημα με τα τρία εκτός έδρας γκολ, αλλά είναι μόνο το πρώτο ημίχρονο. Έχουμε ακόμα έναν αγώνα να δώσουμε".

Τελειώνοντας, ο 26χρονος επιθετικός τόνισε πως εφέτος κάνει το χειρότερο πρωτάθλημα της καριέρας του στο Βέλγιο, αλλά υπόσχεται πως η ομάδα του μπορεί να αλλάξει πρόσωπο στο τέλος της χρονιάς.contra

Related Posts :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου