powered by Agones.gr (livescore)

Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2010

O ΚΑΙΡΟΣ TO ΤΡΙΗΜΕΡΟ


Σάββατο 13/2/2010

Καιρός: Στα δυτικά, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα νεφώσεις με βροχές και τοπικές καταιγίδες. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πρόσκαιρες βροχές στα βόρεια και τις Κυκλάδες. Χιόνια θα πέσουν στα βόρεια ορεινά. Το απόγευμα

σε όλη τη χώρα ο καιρός θα βελτιωθεί. Άνεμοι: Δυτικών διευθύνσεων 5 με 7 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Θερμοκρασία: Σε πτώση στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια.

Κυριακή 14/2/2010

Καιρός: Τοπικές νεφώσεις οι οποίες βαθμιαία θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες αρχικά στα δυτικά και από το μεσημέρι στα κεντρικά και βόρεια καθώς και στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου. Χιόνια θα πέσουν στα ορεινά της κεντρικής και βόρειας χώρας, καθώς και σε περιοχές της Μακεδονίας με χαμηλό υψόμετρο. Τα φαινόμενα πιθανώς κατά τόπους να είναι ισχυρά. Άνεμοι: Ανατολικοί, νοτιοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ και βαθμιαία στα νότια 5 με 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: Χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Δευτέρα 15/2/2010 (Καθαρή Δευτέρα)

Καιρός: Στο Ιόνιο, τα ηπειρωτικά και τα νησιά του βόρειου και ανατολικού Αιγαίου νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες και χιόνια στα ορεινά καθώς και σε περιοχές της κεντρικής και βόρειας χώρας με χαμηλό υψόμετρο. Τα φαινόμενα στα βορειοανατολικά πιθανώς να είναι κατά τόπους ισχυρά. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με λίγες πρόσκαιρες βροχές μικρής διάρκειας. Σταδιακάκαι από τα δυτικά ο καιρός θα παρουσιάσει βελτίωση. Άνεμοι: Στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια από βόρειες διευθύνσεις 5 με 7 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση και στα υπόλοιπα από δυτικές διευθύνσεις 5 με 7 μποφόρ και νότια τοπικά 8 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση. Θερμοκρασία: Σε μικρή πτώση.

Τρίτη 16/2/2010

Καιρός: Βελτιωμένος καιρός και μόνο στα δυτικά και βόρεια θα υπάρχουν τοπικές νεφώσεις και από το απόγευμα στα βορειοδυτικά θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Άνεμοι: Δυτικοί 3 με 5 μποφόρ και βαθμιαία από νότιες διευθύνσεις με τάση ενίσχυσης. Θερμοκρασία: Σε μικρή άνοδο.

Related Posts :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου