powered by Agones.gr (livescore)

Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2010

ΜΗ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ΞΕΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ


Ενώ η Κυβέρνηση αντιμετωπίζει τόσα σοβαρά προβλήματα με κορυφαίο την οικονομική κρίση, παρακολουθούμε με περιέργεια την εμμονή της να προωθήσει το νέο νομοσχέδιο για τους μετανάστες. Ο κ. Παπανδρέου, ας μην μπερδεύει την Ελλάδα με τη Σουηδία.

ΑΛΛΟ ΕΥΡΩΠΗ, ΑΛΛΟ ΒΑΛΚΑΝΙΑ!



Συμφωνούμε ότι οι μετανάστες μπορούν μετά από μια σοβαρή περίοδο παραμονής στην Ελλάδα, να πάρουν ελληνική υπηκοότητα. Όχι όμως τόσο εύκολα, όπως μας παρουσιάζεται στο παρών νομοσχέδιο για ψηφοθηρικούς λόγους. Μακροχρόνια σκάβουμε το λάκκο μας! Μην ξεχνάμε ότι η Ελλάδα βρίσκεται στα Βαλκάνια, σε μια περιοχή με όχι τόσο καλούς γείτονες. Όπου Αλβανοί διεκδικούν από τους Έλληνες εδάφη,τους σκοπιανούς να σφετερίζονται την Μακεδονία,τους Τούρκους που καλοβλέπουν την Θράκη.
Ας μην ξεχνάμε πως δημιουργήθηκε το κράτος του Κοσσόβου. Επίσης οι Μουσουλμάνοι στην πλειοψηφία τους είναι φανατικοί, δεν εφησυχάζουν και δεν αποκλείεται αργότερα, μετά από δεκαετίες να έχουμε το ελληνικό μουσουλμανικό κόμμα. Επίσης οι περισσότεροι μετανάστες πολλαπλασιάζονται με πιο γρήγορο ρυθμό από τους Έλληνες και με τη σημερινή νομοθετική ρύθμιση, φοβάμαι ότι ανοίγει την κεκόπορτα για το μελλοντικό ανθελληνισμό μας.

ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΚΑΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΜΗΝ ΚΑΠΕΛΩΝΕΤΕ

ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΣΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ

Πρέπει η Κυβέρνηση να το σκεφτεί ξανά αν θα προχωρήσει στην ψήφιση αυτού του νομοσχεδίου, και ας λύσει πρώτα άλλα πιο σοβαρά και πιο επείγοντα προβλήματα. Δυστυχώς για μία ακόμη φορά, ακροδεξιά φασιστικά στοιχεία και ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ, έρχονται να καπελώσουν την αντίδραση του ελληνικού λαού απέναντι στο νομοσχέδιο των μεταναστών.Δ.Π

Related Posts :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου