powered by Agones.gr (livescore)

Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2010

Αϊτή: Ζωντανός 27 μέρες μετά το σεισμό



Ζωντανός 27 μέρες μετά τον καταστροφικό σεισμό των 7 Ρίχτερ βρέθηκε στην Αϊτή ένας 28χρονος άνδρας. Ο νεαρός που αναγνωρίστηκε από την οικογένειά του και είναι ο Ίβαν Μάνσι, εντοπίστηκε στα ερείπια μίας αγοράς όπου πουλούσε ρύζι, με σοβαρά προβλήματα


αφυδάτωσης και υποσιτισμού, ωστόσο, σύμφωνα με τους γιατρούς δεν έχει κατάγματα παρά μόνο ανοιχτές πληγές. Ο Μάνσι, είπε στους γιατρούς ότι κάποιος του έφερνε νερό όσο ήταν παγιδευμένος στα συντρίμμια. Ωστόσο οι γιατροί που τον εξέτασαν διαπίστωσαν ότι ο νεαρός είναι σε σύγχυση και αν και θεωρούν δεδομένο ότι έπινε νερό, δεν γνωρίζουν ακριβώς πως είχε πρόσβαση σε αυτό.


Αληθινή η ιστορία του λένε οι γιατροί

Οι γιατροί, σύμφωνα με το CNN θεωρούν ότι η ιστορία του Ίβαν Μάνσι, είναι αληθινή, ωστόσο δεν μπορούν να βασιστούν στα λεγόμενα του, καθώς είναι σε σύγχυση και πιστεύει ακόμα και τώρα, ότι βρίσκεται ακόμα στα συντρίμμια.

Ο νεαρός εντοπίστηκε από ανθρώπους που έσκαβαν στα συντρίμμια της αγοράς, 27 μέρες μετά το τρομακτικό χτύπημα του Εγκέλαδου.

Στις 23 Ιανουαρίου, η κυβέρνηση της Αϊτής σταμάτησε τις επιχειρήσεις διάσωσής ωστόσο επιζώντες εντοπίστηκαν μέχρι και τέσσερις μέρες μετά.net

Related Posts :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου