powered by Agones.gr (livescore)

Δευτέρα 31 Αυγούστου 2009

ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΠΟΥ ΣΥΝΕΛΗΦΘΕΙ ΕΧΕΙ ΟΝΟΜΑΤΑ;


ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΠΟΥ ΣΥΝΕΛΗΦΘΕΙ ΕΧΕΙ ΟΝΟΜΑΤΑ; Ένα εφιαλτικό ερώτημα από το βράδυ του Σαββάτου, που τυρρανά μέρα νύχτα τα μυαλά των εμπλεκομένων στο ροζ κύκλωμα.
Είναι γνωστό όμως στους δημοσιογραφικούς κύκλους ότι ο άνθρωπος κλειδί σ΄ αυτή την υπόθεση παραμένει ο γνωστός διακοσμητής, ο οποίος διαθέτει και τη ροζ ατζέντα!
Ήταν ο άνθρωπος που συντόνιζε κσι φρόντιζε για όλα τα ραντεβού των κοριτσιών του.
Είχε την εκτίμηση και την εύνοια επώνυημων προσώπων και μεγαλοεπιχειρηματιών, γιατί το προϊόν που προωθούσε δεν ήταν τυχαίο, αλλά ένα μοντέλο - tv persona.
Άς μην κρυβόμαστε, ένα πρόσωπο το οποίο θα ήθελαν πολλοί να το έχουν στο κρεβάτι τους!
Ήξερε κάτι ένας γνωστός επιχειρηματίας που έβαζε στοίχημα με φίλους του στο Κολωνάκι ότι ο διακοσμητής αυτός δεν πρόκειται να βρεθεί σε καμμία περίπτωση;
Γιατί υπογράμμισε ότι αν συληφθεί ο διακοσμητής θα σκάσει μια βόμβα στα θεμέλια της ''καλής κοινωνίας'';
Όταν ρωτήθηκα από φίλο μας αν ξέρει κάτι, ο ίδιος άφησε υπόνοιες μιλώντας όχι μόνο για επώνυμα πρόσωπα του θεάματος, όχι μόνο για τους επιχειρηματίες, αλλά προχώρησε πιο περα μιλώντας για γνωστό πρόσωπο της πολιτικής σκηνής!
Εκεί βασιζόταν και το στοίχημα του.
Ποιο είναι όμως αυτό το πρόσωπο;
Δυστυχώς δε μας απάντησε.

ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΗΣ ESPRESSO


Από το Σάββατο βράδυ που κυκλοφόρησαν οι Κυριακάτικες εφημερίδες στο κέντρο της Αθήνας, το δημοσίευμα της Espresso έφερε νέα αναστάτωση σε γνωστά πρόσωπα που με τα εμπιστευτικά τηλεφωνήματα τους, εξέφραζαν την αγωνία τους με ερωτήματα όπως:΄΄έχει πράγματι ονόματα το μοντέλο;, Αν έχει λες να ανοίξει το στόμα της;΄΄
Δημοσιογραφικες πηγές μας που βρίσκονται κοντά στο θέμα αυτό, βλεπουν το δημοσίευμα περισσότερο ως μηνυμα του μοντέλου που συνελήφθει σ΄ αυτούς τους επώνυμους -ιδιαίτερα αυτοι που βρίσκονται σε ανώτερη κλίμακα- που συνευρέθηκε μαζι τους.
Ζητά έμμεσα να παρέμβουν για να τη βοηθήσουν και να τη βγάλουν από τη δύσκολη κατάσταση που βρίσκεται αυτή τη στιγμή.
Το ερώτημα όμως παραμένει. Το μοντέλο έχει δική της ροζ ατζέντα;
Μπορεί να αποδείξει για κάποια επώνυμα πρόσωπα που θα αναφερθεί ή απλώς μπλοφάρει;

Related Posts :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου