powered by Agones.gr (livescore)

Παρασκευή 28 Αυγούστου 2009

ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ (4)


Καλά δεν ντρέπονται;Από παντού τα παίρουν,τα παίρνουν και από τους μαθητές;!!Ακούστε
για να δουν οι μαθητές τα γραπτά τους από τις πανελλήνιες εξετάσεις πρέπει να πληρώσουν παράβολο 80 ευρώ!



Τώρα ησύχασα!Λήξαν μετά από πολλές περιπέτεις θεωρεί ο Συνασπισμός το θέμα Κοροβέση!





Αν έχετε λεφτά μην βιαστείτε να αγοράστε αυτοκίνητο.Γιατί μέσα Σεπτεμβρίου θα ισχύσει ο νέος νόμος για απόσυρση αυτοκινήτων που θα έιναι ενα σοβαρό κίνητρο για να αγοράσετε αυτοκίνητο με έκπτωση.Βέβαια για εσάς που σκέφτεστε να αγοράσετε ένα μεγάλο εντυπωσιακό αυτοκίνητο να ξέρετε στην γωνία... παραμονεύει η εφορία με χαράτσι



Εγινε η κλήρωση για Europa League βατή για τον Παναθηναικό δύσκολη για την ΑΕΚ.Οταν ξαναρώτησαν τον Τεν Κάτε αν σκέφτεται τον τελικό άρχισε... να τα μασάει.Μάλλον μας πέρασε εντώ στην Ελλάντα για πολύ χαζούς!



Σε λίγο γίνεται η κηδεία του 55χρονου σμήναρχου Στέργιου Κωτούλα ο οποίος επεσε ηρωικά στον πόλεμο εναντίον της φωτιάς.Κατά την πτώση του αεροσκάφους προσπαθούσε να μην πεσει πανω σε κάποιο σπίτι ή κτίριο.Ηταν πατέρας 2 παιδιών
και στεναχωριέμαι να γράφω για θλιβερά θέματα αλλά το γράφω για να τον τιμήσουμε με τον δικό μας τρόπο.Τέτοια παλληκάρια δεν πρέπει να ξεχνιούνται!



Στα Σκόπια αν βρεθείτε φυλαχθείτε όχι από τους κακοποιούς αλλά από τους αστυνομικούς.Οχι δεν σας κάνω πλάκα είναι αλήθεια ότι συνέλαβαν στο γειτονικό κρατίδιο αστυνομικούς που εκλεβαν τουριστες!


Μέχρι και ο Μητσοτάκης υποστηρίζει ότι οι πρόωρες εκλογές θα κάνουν ζημιά στην κυβέρνηση.Παντως είναι γεγονός ότι ο Καραμανλής προσεύχεται συνέχεια να μην του ευχηθεί ο Μητσοτάκης ....ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!
Κάτι ξέρει και η Μαρίκα και δεν ταξιδεύει μαζί του...

Related Posts :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου