powered by Agones.gr (livescore)

Τρίτη 11 Αυγούστου 2009

ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ ΣΕ ΤΡΟΧΑΙΟ Ο ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΛΥΚΩΝ


Δυο άνδρες έχασαν τη ζωή τους,ένας εκ των οποίων ήταν ο Κώστας Ηλιάδης πρώην πρόεδρος της ομάδας ΗΛΤΕΞ-ΛΥΚΟΙ και άλλα έξι άτομα, ανάμεσά τους δύο παιδιά, τραυματίστηκαν ελαφρά σε καραμπόλα επτά οχημάτων, χτες τα ξημερώματα, κοντά στη γέφυρα του ποταμού Λουδία στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης-Αθήνας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα ξεκίνησαν στις 5.30 το πρωί της Κυριακής, όταν ΙΧ που οδηγούσε 21χρονος στρατιώτης ξέφυγε από την πορεία του, ενώ κινούνταν στο 479ο χιλιόμετρο της νέας εθνικής οδού Αθηνών - Θεσσαλονίκης.

Το αυτοκίνητο προσέκρουσε σε μεταλλικό στηθαίο, 500 μέτρα πριν από τη γέφυρα του ποταμού Λουδία και καθώς πορευόταν στο ρεύμα με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη. Μετά την πρόσκρουση, το όχημα με οδηγό τον 21χρονο ακινητοποιήθηκε στη μέση του δρόμου.

Καραμπόλα

Στη συνέχεια, προκλήθηκε καραμπόλα, καθώς πέντε οχήματα που ακολουθούσαν προσέκρουσαν στο ακινητοποιημένο αυτοκίνητο, και ένα έκτο, για να αποφύγει τη σύγκρουση, ξέφυγε από την πορεία του, χτύπησε σε μεταλλικό στηθαίο και ανατράπηκε.

Αποτέλεσμα ήταν να σκοτωθούν οι δύο επιβαίνοντες, ένας 49χρονος και ένας 59χρονος, και οι δυο κάτοικοι Θεσσαλονίκης. Ο 59χρονος ήταν ο επιχειρηματίας Κώστας Ηλιάδης, ιδιοκτήτης της κλωστοϋφαντουργίας ΗΛΤΕΞ και πρώην πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομάδας Λύκοι, στο Καλοχώρι Θεσσαλονίκης. Από την πολλαπλή σύγκρουση τραυματίστηκαν ελαφρά 6 άτομα, οδηγοί και επιβάτες των αυτοκινήτων, ανάμεσα στους οποίους και δύο ανήλικα παιδιά, ένα 8χρονο κορίτσι και ένα 9χρονο αγόρι. Οι τραυματίες, που κατάγονται από το Αιγίνιο, τον Πλαταμώνα και τη Μάνδρα Αττικής, διακομίστηκαν στα νοσοκομεία «Γ. Γεννηματάς», ΑΧΕΠΑ και «Παπαγεωργίου».
πηγη Αγγελιοφόρος

Related Posts :



1 σχόλιο: