powered by Agones.gr (livescore)

Σάββατο 8 Αυγούστου 2009

ΤΟ ΧΑΣΑΜΕ ΤΟ ΚΟΡΜΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗΗΗΗΗΗΗ!





Και ενώ η ελληνική διπλωματία(ποια ελληνική διπλωματία;) πανηγυριζε και καυχιόνταν ότι η Ελλάδα θα πρωταγωνιστούσε ως ενεργειακός παράγοντας στην περιοχή μας νάσου οι καλοί μας γείτονες Βούλγαροι να αλλάζουν στάση για τον αγωγό ΜΠΟΥΡΓΚΑΣ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ και ο φίλος μας Πούτιν της ορθόδοξης Ρωσίας δεν έχασε ευκαιρία να επισκεφτεί την Τουρκία και να συμφωνήσει μαζί της για το νέο αγωγό
South Stream, ενώ παράλληλα ο υποδιευθυντής του γραφείου του Πούτιν καυχιόνταν <<ότι με την Τουρκία είμαστε αναμφίβολα στρατηγικοί εταίροι!>>.Ολα αυτά είναι τυχαία; δεν νομίζω!
Και το κεράκι της της υπόθεσης είναι η νέα δήλωση του Πούτιν που μιλαει για δύο ξεχωριστά κράτη στην Κύπρο το ελληνικό και το τουρκικό ενώ εμφανίστηκε και υποστηρικτής του σχεδίου Αναν!
Και εμείς εδώ τι κανουμε;Μαλλον κάνουμε τα μπανάκια μας, τις κουμπαριές μας, και μάλλον η Ελληνική Διπλωματία βρίσκεται αλλού!
Που καταντήσαμε , να είμαστε παρατηρητές της εξέλιξης της Τουρκίας σε πρωταγωνιστή-νταβαντζή της περιοχής και εμείς να κλαιγόμαστε σαν τα μυξιάρικα μωρά οταν θα μας κάνουν τις παραβιάσεις τους!
ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΑΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΜΙΑ ΚΡΙΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΝ;
Χαζό ερώτημα ε;

Related Posts :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου