powered by Agones.gr (livescore)

Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2009

ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΕ ΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΜΠΥΡΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ!



Πριν κάποιες μέρες έλαβε χώρα στην παραλία της Θεσσαλονίκης το φεστιβάλ μπύρας «Το κάστρο της μπύρας». Παρόλο τους μεγάλους χορηγούς, το φεστιβάλ στο οποίο παραβρέθηκα ήταν ένα big fail. Οργάνωση : -3 .

Πήγαμε την Κυριακή την τελευταία μέρα της διοργάνωσης. Είναι ίσως η χειρότερη εκδήλωση που μπορεί να έχω πάει ποτέ. Έκλαψα τα 7ευρώ που έδωσα στην είσοδο. Ειλικρινά! Με το εισιτήριο είχες δωρεάν ένα ποτήρι μπύρας από τα περίπτερα, αλλά και αυτό σε συγκεκριμένες μπύρες. Από κει και πέρα, πλήρωνες έξτρα.

Το όλο θέμα μέσα με θύμιζε ίσως και το τελευταίο πανηγύρι που μπορείς να συναντήσεις κάπου. Για να μην σχολιάσω έναν τύπο που ήταν εκεί και έκανε τα δικά του. Jesus!

Πως μπορεί να πίνεις μπύρα, να τρως σουβλάκια και λουκάνικα και στην σκηνή επάνω να βλέπεις χανουμάκι να χορεύει ή να βλέπεις επείδιξη τολμηρών εσωρούχων. Αλήθεια η κοπέλες ήταν «κανονικά» μοντέλα;

Anyway fail και ξανά fail. Εάν τύχει και ξαναγίνει, σας παρακαλώ προσέξτε τα λίγο παραπάνω.macedonas.gr

Από elladitsamou.blogspot.com:Φίλοι μου κάντε εκδηλώσεις, αλλά θέλει προσοχή.Σωστή οργάνωση,σωστή παρουσίαση και σεβαστείτε τον επισκέπτη σας!Αν του
χρόνου δεν θα σας επισκεφτούν θα αρχίσετε πάλι παράπονα στυλ<<στην Θεσσαλονίκη δεν μας βοηθούν!...>>Μετά ποιοί φταίνε;

Related Posts :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου