powered by Agones.gr (livescore)

Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2009

Κινέζοι: Πρώτοι στο παράνομο κατέβασμα τραγουδιών απ' το Ίντερνετ


*Σχεδόν 8 στους 10 Κινέζους (ποσοστό 78%) χρήστες του Ίντερνετ παραδέχτηκαν ότι "κατεβάζουν" παράνομα τραγούδια από το διαδίκτυο, γεγονός που τους καθιστά... πρωταθλητές σε αυτή την παράνομη δραστηριότητα, σύμφωνα με δημοσκόπηση του ινστιτούτου Ipsos.Νετ

Στη δεύτερη θέση κατατάσσονται




οι Ρώσοι με ποσοστό 68% και στην τρίτη οι Ινδοί (48%).

Υψηλά ποσοστά καταγράφηκαν επίσης στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και την Ισπανία (44%), στη Βραζιλία (42%) και την Ιταλία (34%).

Το παράνομο κατέβασμα τραγουδιών είναι λιγότερο διαδεδομένο στις ΗΠΑ (18%), στην Ιαπωνία και τη Γαλλία (15%) και στη Βρετανία (12%). Πιο... νομοταγείς απ' όλους δηλώνουν οι Γερμανοί καθώς μόλις ένας στους δέκα (11%) κατεβάζει μουσική από το Ίντερνετ.

Η δημοσκόπηση διενεργήθηκε σε δείγμα 6.500 χρηστών του διαδικτύου σε 12 χώρες. Το ενδιαφέρον, σύμφωνα με το Ipsos είναι ότι οι χρήστες των παράνομων ιστοσελίδων για το κατέβασμα τραγουδιών αγοράζουν πολύ περισσότερους δίσκους σε σχέση με τους νομοταγείς. "Φαίνεται πως η δυνατότητα παράνομου κατεβάσματος είναι για ορισμένους η αφετηρία για την απόκτηση καλού γούστου στη μουσική", συμπεραίνει το ινστιτούτο.

Related Posts :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου