powered by Agones.gr (livescore)

Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2009

ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ Zougla.gr



Εβγαλε το άχτι του και την αντιπάθεια του ο υιος Γιαννακόπουλος Δημήτρης απέναντι στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο και στο site του zougla.gr.Τί έγινε;Διαβάστε παρακάτω και θα καταλάβετε!
Δ
Η zougla.gr αισθάνεται υποχρεωμένη να ενημερώσει τους χρήστες του διαδικτύου και αναγνώστες της ηλεκτρονικής εφημερίδας μας για τους λόγους που διεκόπη η προσφορά φορητών υπολογιστών με την επιλογή σήματος- λογότυπου, Ολυμπιακού ή Παναθηναϊκού.

Η ηλεκτρονική μας εφημερίδα ήλθε σε συμφωνία με την εταιρεία Metadata, για τη διάθεση αυτών των φορητών υπολογιστών, μέσω της zougla.gr. Η προσφορά, ως γνωστόν, αφορούσε μαθητές της Α Γυμνασίου.

Η Metadata, κατόπιν συμφωνίας με την εταιρεία που ελέγχει και εμπορεύεται τα σήματα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, απέκτησε τα δικαιώματα των σημάτων της ομάδας. Η zougla.gr επί της ουσίας δεν έκανε τίποτε άλλο από το να πουλήσει διαφημιστικό χώρο στη Metadata.Το οικονομικό όφελος για την ηλεκτρονική μας εφημερίδα δεν θα ξεπερνούσε τα 1.000 ευρώ. Ποσό ευτελές. Στην ουσία επρόκειτο για προσφορά.

Τα σήματα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός εμπορεύεται διαφημιστική εταιρεία συμφερόντων του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, γιου του Παύλου Γιαννακόπουλου, μεγαλομετόχου στην ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έδωσε εντολή στις συνεργαζόμενες εταιρείες να διαθέσουν σε οποιαδήποτε ιστοσελίδα, portal, εταιρεία ή ΜΜΕ, τα προϊόντα – σήματα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός εκτός από τη zougla.gr. Ο ίδιος ο πατέρας του και μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ, Παύλος, σε δύο τηλεφωνικές επικοινωνίες που είχαμε μαζί του, δήλωσε, και τις δύο φορές, πλήρη άγνοια και ξεκαθάρισε πως ουδεμία ευθύνη φέρει για τις αποφάσεις και τις εντολές του γιου του.

Η κατάληξη αυτής της υπόθεσης είναι αυτονόητη. Διακόψαμε, εκ των πραγμάτων, για λόγους για τους οποίους δεν φέρουμε καμία ευθύνη την προσφορά αυτών των φορητών υπολογιστών στους μαθητές..

Related Posts :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου