powered by Agones.gr (livescore)

Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2009

ΑΚΕΦΑΛΟΣ Ο ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ!


Ενα κόμμα που θα κρίνει την αυτοδυναμία του ΠΑΣΟΚ, ο ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ, περνάει μια έντονη εσωτερική κρίση.Χαρακτηριστικό είναι ότι αποφασίστηκε να μην υπάρξει αρχηγός στο ψηφοδέλτιο για τις εθνικές εκλογές.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του γραφείου Τύπου η Κεντρική Πολιτική Επιτροπή του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ κατά πλειοψηφία αποφάσισε:

1) Το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ να κατατεθεί στον Άρειο Πάγο από τους επικεφαλής όλων των συνιστωσών του ΣΥΡΙΖΑ. Πράγμα που προβλέπεται και από το νόμο για τους συνασπισμούς κομμάτων. Πρώτος στη σειρά της κατάθεσης ο υπογράφων εκ μέρους του ΣΥΝ, ο Πρόεδρος του. Κανένας αρχηγός συνδυασμού. Οι επικεφαλής των συνιστωσών, de facto επικεφαλής του εκλογικού αγώνα για λογαριασμό των συνιστωσών που εκπροσωπούν όσο και του ενωτικού ψηφοδελτίου. Όλοι οι υποψήφιοι θα εκλεγούν με σταυρό, δηλ. κανένας δεν θα κάνει χρήση του προνομίου εκλογής χωρίς σταυρό εκ της θέσεώς του.

2) Το ψηφοδέλτιο Επικρατείας να καταρτιστεί εξ ολοκλήρου από προσωπικότητες της Αριστεράς, από διανοούμενους, ανθρώπους των γραμμάτων και του πολιτισμού.

3) Τον Πρόεδρο της νέας Κοινοβουλευτικής Ομάδας, που θα προκύψει, να τον εκλέξει η Κοινοβουλευτική Ομάδα, με δημοκρατικό τρόπο και με βάση τον κανονισμό λειτουργίας της, μετά τις εκλογές.

Δηλαδή η κάθε ομάδα θα μαζέψει ψήφους για τον ευατό της.Τοτε όμως πως θα γίνει ο εκλογικός συντονισμόςΕίναι φανερό ότι ο Συνασπισμός είναι το τελευταίο κόμμα που θα ήθελε αυτη την περίοδο εκλογές!
Τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ παρακολουθούν με ικανοποίηση τις τελευταίες εξελίξεις.Αλλωστε ας μην ξεχνάμε ότι αν δεν καταφέρει να εκλεγεί ο ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ το
ΠΑΣΟΚ βρίσκεται πολύ κοντά στην ποθητή ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ!

Related Posts :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου