powered by Agones.gr (livescore)

Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2010

ΓΚΟΛ Ο ΚΥΡΓΙΑΚΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ!

ΣΚΟΡΑΡΑΝ ΓΚΕΚΑΣ ΚΑΙ ΣΑΜΑΡΑΣ!








Οι τρεις έλληνες παιχτες σκόραραν στα πρωταθλήματά τους.


ΚΥΡΓΙΑΚΟΣ
Ο Σωτήρης Κυργιάκος πέτυχε το πρώτο του γκολ με την φανέλα της Λίβερπουλ, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό για να κερδίσουν οι "κόκκινοι" την Στόουκ, καθώς αυτή ισοφάρισε στο 90'.

Ο 'Ελληνας κεντρικός αμυντικός ήταν βασικός και άνοιξε το σκορ στο "Μπριτάνια" στο 57' από κοντά έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Φάμπιο Αουρέλιο.

Την χαρά όμως του να χαρίσει μία νίκη στην ομάδα του του στέρησε ένας άλλος κεντρικός αμυντικός, ο Γερμανός, Ρόμπερτ Χουτ, ο οποίος στο 90' χάρισε τον βαθμό στους γηπεδούχους σκοράροντας με παρόμοιο τρόπο.

ΣΤΟΟΥΚ: Σόρενσεν, Χιγκινμπόθαμ, Χουτ, Σόουκρος, Φαγέ (26' Γουΐλκινσον), Ντιαό, Γουάιτχεντ, Σανλί Τουντσάι, Ντέλαπ (24' Λόρενς), Εθέρινγκτον, Σιντιμπέ (66' Φούλερ).
ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Ρέινα, Φάμπιο Αουρέλιο, Κυργιάκος, Κάραγκερ, Ινσούα, Ντεγκέν (78' Μάξι Ροντρίγκες), Σκρτελ, Μαστσεράνο, Λούκας, Κάιτ, Νγκογκ (87' Ακουϊλάνι).

ΣΑΜΑΡΑΣ
Ο Γιώργος Σαμαράς πέτυχε το 8ο γκολ του στο πρωτάθλημα, αλλά δεν ήταν αρκετό για την Σέλτικ να κερδίσει την ουραγό, Φόλκερκ, μέσα στο "Σέλτικ Παρκ".

Η Φόλκερκ ήταν αυτή που άνοιξε το σκορ στο 19' με τον Φίνιγκαν και ο Σαμαράς απάντησε στο 40', αλλά οι "καθολικοί" δεν κατάφεραν να κάνουν την ανατροπή.

Η Ρεϊντζερς κέρδισε με 1-0 χάρη σε γκολ του Νόβο την Χάμιλτον και πλέον έχει 9 βαθμούς περισσότερους από την Σέλτικ, με ένα ματς περισσότερο.

Η σύνθεση της Ρέιντζερς...
ΜακΓκρέγκορ, Γουέιρ, Γουΐτακερ, Μπρόουντφουτ (71' Φλεκ), Πάπατς, Γουΐλσον, Έντου, Ντέιβις, Τόμπσον, Νόβο, Λάφερτι.

Η σύνθεση της Σέλτικ...
Μπόρουτς, Χίνκελ (76' ΜακΚορτ), Νέιλορ, ΜακΜάνους (30' Τόμπσον), Ο'Ντι, Κρόσας (65' Κρόσας), Κι, Ζι, ΜακΓκίτι, Σαμαράς, Φορτουνέ.

ΓΚΕΚΑΣ
Ο Φάνης Γκέκας πραγματοποίησε ιδανικό ντεμπούτο με την φανέλα της Χέρτα, καθώς σκόραρε στην νίκη της ομάδας του με 3-0 μέσα στο Ανόβερο.

Ο Έλληνας άσος ήταν φυσικά βασικός και πέτυχε γκολ στο 80', διαμορφώνοντας το τελικό 0-3 και "σφραγίζοντας" την καλή του εμφάνιση.

Η ομάδα του Βερολίνου πέτυχε μόλις την 2η νίκη της στο πρωτάθλημα, εξακολουθεί να είναι στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, αλλά βλέπει το μέλλον με περισσότερη αισιοδοξία.

Βασικός ήταν και ο Νίκος Λυμπερόπουλος στην νίκη της Άϊντραχτ με 1-0 επί της Βέρντερ Βρέμης στην Φρανκφούρτη.

Στην κορυφή διατηρήθηκε η Μπάγερ Λεβερκούζεν επικρατώντας της Μάιντζ με 4-2, αν και βρέθηκε να χάνει νωρίς.

Το Αμβούργο κέρδισε με 2-0 την Φράιμπουργκ, η Μπόχουμ έφυγε με την νίκη από το Μεχενγκλάντμπαχ με 2-1, ενώ στην αναμέτρηση που ολοκλήρωσε το σημερινό πρόγραμμα η Στουτγκάρδη επικράτησε με 3-1 της Βόλφσμπουργκ.

Οι συνθέσεις

ΑΝΟΒΕΡΟ: Φλόμλοβιτζ, Σερούντολο (54' Ρόζενταλ), Έγκιμαν, Ντούριτσα, Ντζάκπα, Σουλτζ, Πίντο, Ράμα (66' Χάνκε), Μπρούγκινκ, Στάινερ, Για Κονάν (31' Σλάουντραφτ).
ΧΕΡΤΑ: Ντρόμπνι, Πίσζτσζεκ, Άρνε Φρίντριχ, Βον Μπέργκεν, Κομπιασβίλι, Λούστενμπεργκερ (73' Γιάνκερ), Κρίνγκε, Σίσερο, Ράφαελ, Γκέκας (86' Ντομοβτσίισκι), Ράμος.Sport24

Related Posts :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου